En båtpleiebutikk laget av proffen!

Rask levering til hele Norge!

Alle tilbud gjelder kun på nett!

Test av poleringsmidler til båt | Rex, Scholl, Meguiars, Turtle, Epifanes og Autosol

Vi har testet poleringsmidler til båt! Hvilke bør du velge? 

Etter å ha testet flere ulike poleringsmidler til båt, har vi funnet frem til våre favoritter som gir den beste glansen og finishen. I artikkelen går vi gjennom produkter fra Pai Cristal med Rex One Step eller Rex Xtra Mordente som den også kalles, Topfinish 2 og Easy Gloss, Scholl M20 og Scholl M3, Meguiars One Step Compound 67, Turtle Polish & Wax, Epifanes og Autosol.

Vi har mange års testing bak oss etter hundretalls av utførte båtpleiejobber på våre kunders båter i Vindfangeren Løft og Båtservice AS, og alle disse produktene er derfor nøye utvalgt av oss som det beste på markedet - men til vært sitt bruk. I artikkelen kan du derfor lese mer om hva hvert enkelt produkt egner seg best til, så det blir enda enklere for deg å navigere i jungelen av poleringsprodukter og poleringspakker til båt. 

Vi har valgt å dele opp artikkelen etter maskinpolering, forsegling samt håndpolering av båt.

 

Til polering av båt med poleringsmaskin

Rex One Step - Helt fantastisk på skikkelig oksiderte og matte båter! 

Har du fått en veldig oksidert og matt båt, er det Rex One Step sammen med en dobbelsidig ullpad og roterende poleringsmaskin som er det beste valget. Dette bilde er av en test med en runde Rex, og resultatene er fantastiske! Etter å ha vært tilhengere av Scholl M3 og deretter Scholl M20 for å fjerne slik kraftig oksidasjon, har vi nå gått helt over til Rex Xtra Mordente som gjør hele jobben med kun det ene produktet. Si farvel til flere steg, og få jobben gjort kun med Rex! 

Les mer om produktet eller kjøp det her.

Se testvideoen her: 

 

 

Meguiars One step Compound 67

For normalt oksiderte båter!

 

Dette produktet er spesielt designet for å gjenopprette glansen og fargen til gelcoaten i ett enkelt trinn. Den fjerner moderat oksidasjon, riper, flekker og tøffe vannmerker, og etterlater båtens overflate med en rik og god glans. Meguiars One Step Compound 67 er basert på en unik formel som kombinerer kraften fra to produkter i hvert sitt steg, om til en blanding i ett en-stegs brukervennlig produkt. Dette betyr at du ikke trenger å bruke to forskjellige produkter for å oppnå de samme resultatene, noe som sparer deg for tid og penger.

En annen fordel med Meguiars One Step Compound er at den er trygg å bruke på alle typer båter, inkludert lakkerte båter. Den er også kompatibel for håndpolering og alle typer poleringsmaskiner, inkludert dobbeltvirkende (DA) poleringsmaskiner og roterende buffere.

Selv bruker vi ikke så ofte One Step Compound 67 på våre kunders båter, da vi synes Scholl Marine M20 Real 1-step Finishing Compound gir noe bedre glans og en renere overflate etter fullført polering. Men vi tilbyr likevel produktet her i nettbutikken, da det tross alt er et godt produkt og vi vet flere av våre kunder allerede er godt vandt til å bruke det. 

Les mer om produktet og kjøp det her

Topfinish 2

For lett oksiderte båter

Topfinish 2

Dette er det perfekte poleringsmidlet for deg som kun har påbegynnende oksidasjon og småriper, og ellers en relativt blank båt fra før. Topfinish 2 er en fantastisk nanopolish, som gir deg en utrolig glans og blank båt gjennom sommeren. Den er også perfekt til vedlikeholdspolering gjennom sommeren, eller for deg som er perfeksjonist og ønsker å fjerne hologrammer etter bruk av Rex One Step. Fordelen med nanopolish i forhold til f.eks. Easy Gloss som er vår utvalgte voksbaserte polering, er at nanopolish gir et enda blankere resultat. 

Les mer om produktet eller kjøp det her.

Forseglinger

Meguiars Pro Hybrid Ceramic Sealant

Den desidert beste forseglingen til farget båt!

Dette er en profesjonell flytende forsegling som tilbyr det beste innen keramisk coating! Den er blant våre dyreste alternativer, men også definitivt den beste - samt at den er svært drøy og ved riktig bruk kan holde til minst to fulle runder på en 40-foter. Med et ekte Si02-grunnlag, er denne keramiske hybridforseglingen konstruert for å levere en enestående holdbarhet, og vi elsker den! Den er spesielt fantastisk på fargede båter, og gir deg den bortgjemte glansen du nok har brukt åresvis på å lete etter.

Til dette produktet er du nødt til å bruke Scholl - Applikator til forseglingspray, da en mikrofiberklut vil suge til seg for mye av produktet og føre til overforbruk. Ta likevel med et sett mikrofiberkluter til å tørke av etter påføring.

Les mer om produktet og kjøp det her

 

Scholl - Marine Neo Polymer Forseglingsspray

Anbefalt til deg som bruker Scholl M20 som poleringsmiddel

Nyt en høyglans finish på båten din med Scholl Concepts Marine Neo som varer gjennom hele sesongen. Den avanserte formelen gir et beskyttende lag som avviser smuss, skitt og UV-stråler, og bevarer glansen til båten din. Dersom vi er tomme på lager for denne, er det Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax som du kan lese mer om under, vi anbefaler.

Den kan brukes på:

Gelcoat - Glass - Teak - Metall - Krom - Vinyl.

Les mer om produktet eller kjøp det her

 

Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax

Langvarig beskyttelse: Hybrid sprayvoks med SiO2!

Er du lei av å hele tiden måtte bruke beskyttelse på båten din, for så å se den forsvinne etter noen uker? Leter du etter en løsning som vil gi deg langvarig beskyttelse og en jevn, skinnende finish? 

Dette produktet lover å gi deg det beste fra to verdener - holdbarheten til voks samt beskyttelsen med keramisk forsegling. Dette produktet er en sprayforsegling som inneholder både vokspartikler og SiO2-molekyler, også kjent som silisiumdioksid eller silika, som er en av hovedingrediensene i dyre keramiske beskyttelser som vi kjenner til fra bilindustrien. Denne kombinasjonen av ingredienser, gir Hybrid Ceramic Spray Wax en svært høy holdbarhet, faktisk helt opp til 5-6 måneder med virkelig beskyttelse, og til og med opptil ett år med riktig vedlikehold!

Dette produktet gir en jevn og skinnende finish, samt fantastisk beskyttelse med sin hydrofobe effekt, som får vann til å perle og rulle av overflaten. Og med sin brukervennlige formel kan du ha en båt som ser ut som ny i flere måneder fremover!

Les mer om produktet eller kjøp det her

 

Ute etter alt du trenger til maskinpolering og best mulig poleringsresultat?

Dersom du vil polere båten med best mulig resultat og er ute etter en ferdig pakke, anbefaler vi vår Poleringspakke | Alt du trenger! . Dette er Norges eneste profesjonelle båtpoleringspakke nøye satt sammen av oss fagfolk som har jobbet med dette i åresvis. Der får du alt du trenger for å polere båten din med best mulig resultat, og alt går ned i den medfølgende boksen som enkelt kan oppbevares ombord i båten. 

Les mer om pakken eller kjøp den her.

 

Til håndpolering av båt

Easy Gloss 

En poleringspakke for deg som vil hurtigpolere!

Poleringspakke easy gloss

Har du en relativt blank båt fra før - eller kanskje til og med en splitter ny båt, er dette poleringsmiddelet i denne poleringspakken for deg! Easy Gloss er poleringsmiddelet for deg som har en relativt blank overflate uten oksidering og matte områder, og som ønsker å polere raskt og effektivt over båten for en siste finish. Easy Gloss er et voksbasert poleringsmiddel, men den skiller seg fra konkurrentene til f.eks. Turtle sin Polish & Wax og Epifanes med hva vi mener er et bedre sluttresultat. Dette er en polish/rensemiddel som gir veldig god renseeffekt på ujevnheter og møkk. I en og samme runde både renser den og tar tilbake glansen, samtidig som den legger igjen en solid og langvarig beskyttelse. Siden den er voksbasert, slipper du å forsegle med noe annet etterpå. Enkel å bruke; alt du trenger er en poleringsduk eller eventuelt en myk skumpute på en hvilken som helst poleringsmaskinen.

Sjekk ut poleringspakken eller les mer om Easy Gloss her!

Epifanes Seapower Super Poly Boat Wax (100% Carnubavoks)

Rens, poler og voks båten i en operasjon!

Dette er et kraftig, alt-i-ett håndpoleringsmiddel som ikke bare fjerner skitt og oksidasjon fra båtens overflate, men som også beskytter den mot fremtidig slitasje. Silikon- og karnaubavoksen i formelen jobber sammen for å gi en varig høyglans finish som er motstandsdyktig mot flekker og oksidering. Denne fungerer også veldig godt på metalldetaljer. 

Dette unike og veldig populære håndpoleringsproduktet inneholder en spesiell blanding av silikon og karnaubavoks, noe som gjør det til en effektiv løsning for å fjerne lett overflateoksidasjon, gummimerker, fett og gjenstridig smuss. 

Les mer og kjøp produktet her

 

Autosol

Et verdensledende metall poleringsmiddel!

Autosol Metal Polish er trygt og enkelt å bruke, produktet er designet for å fjerne oksidasjon, korrosjon, flekker og rust fra metalloverflater. Polishen fungerer ved å forsiktig skrubbe bort lagene med skitt og rusk som samler seg på metall over tid, og etterlater en strålende glans på stedet. Formelen er skånsom mot metallet, så den vil ikke forårsake skade eller riper, og den etterlater seg en usynlig beskyttende film som hjelper til med å forhindre fremtidig korrosjon og oksidasjon.

Les mer og kjøp produktet her

 

Turtle Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax

Egnet for lett oksidering - Enkel, effektiv og med bedre forsegling!

Turtle sin polish and wax inneholder en kombinasjon av polish og voks, noe som gir overlegne resultater sammenlignet med tradisjonelle produkter på markedet. Produktet er basert på et “platelet”-slipemiddel, der slipemiddelet ligger som overlappende plater, heller enn granulater. Denne er egnet til å fjerne lett oksidering og samtidig oppnå en blank, beskyttet finish i ett trinn. Den inneholder også poleringsmidler for å fjerne mindre riper, samt syntetiske voks-polymerer for å forbedre glansen og gi en god langvarig beskyttelse.

Denne kan brukes både til håndpolering og til maskinpolering.

Les mer og kjøp produktet her

 

Se alle poleringsproduktene våre her på baatpleiebutikken.no!

 

Lykke til med poleringen!

Alle komplette pakker

10% Av
Pris 270,00 kr
Salgspris 270,00 kr
Pris 300,00 kr
Enhetspris
per 
Alt tilbehøret du trenger for å stoffe båten! I denne pakken får du våre favorittprodukter til stoffing av båten! Les gjerne guiden "Slik stoffer du båten" for å se hvordan du bruker innholdet i ...
10% Av
Pris 1.021,00 kr
Salgspris 1.021,00 kr
Pris 1.133,00 kr
Enhetspris
per 
En vaskepakke til vårvasken! Få båten skinnende ren etter vinteropplag! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din etter vinterlagring! Denne pakken inneholder en rekke spesialprodukt...
10% Av
Pris 975,00 kr
Salgspris 975,00 kr
Pris 1.089,00 kr
Enhetspris
per 
En vaskepakke til sommervasken! Behold glansen gjennom sesongen! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din gjennom sesongen! Få 10% på produktene ved å kjøpe denne pakken fremfor hve...
Pris 497,00 kr
Salgspris 497,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Poleringspakken for deg som vil hurtigpolere en relativt blank båt! Har du en relativt blank båt fra før - eller kanskje til og med en splitter ny båt, er dette poleringspakken for deg! Easy Gloss...
Pris 699,00 kr
Salgspris 699,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Fremtidens poleringsmiddel er her!  Rex One Step er endelig tilgjengelig i Norge! Dette er et banebrytende poleringsmiddel originalt fra verftindustrien, som endelig er tilgjengelig i forbrukerfor...
Pris Fra 1.080,00 kr
Salgspris Fra 1.080,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Poleringspakken for deg som har lett oksidert båt! Har du en lett oksidert båt, er dette poleringspakken for deg! Denne pakken inneholder Topfinish 2 er en fantastisk nanopolish, som gir deg en ut...
Vis alle
10% Av
Pris 718,00 kr
Salgspris 718,00 kr
Pris 798,00 kr
Enhetspris
per 
Rens og få tilbake glansen på skai og vinyl puter! Gjør skai og vinyl ombord i båten din som ny igjen med med Matt Chem Supclean og Matt Chem Lustral! Matt Chem Supclean er steg 1 i behandlinge...