En båtpleiebutikk laget av proffen!

Hent direkte i Drøbak eller bestill hjem!

Retur og reklamasjon

Retur og angrerett

Du som kunde har rett til å bruke angreretten innen 14 dager fra du mottar varen. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag.

Send oss en mail på post@vbaat.no og merk emne med "Retur + ordrenummer" og hvilke varer du ønsker å returnere. Når du har mottatt en bekreftelse fra oss på at returen er godkjent, kan du sende oss pakken med varene i posten fra ditt nærmeste poststed. Vi betaler dessverre ikke fraktkostnaden for returen, men så lenge returen er godkjent vil du selvfølgelig få refundert beløpet i sin helhet. Du vil få pengene tilbake på konto for varen så fort vi har mottatt produktet, og varen må mottas hos oss i "ny" tilstand med ubrutt forpakning og sendes på en forsvarlig måte slik at vi unngår knuste eller sammenklemte produkter i posten.

Reklamasjon

Dersom det skulle være en mangel eller defekt ved varen, ber vi deg ta kontakt på post@vbaat.no og merke emne med "Reklamasjon + ordrenummer". Vi vil dermed enten sende deg et nytt produkt, forsøke reparere produktet eller gi deg pengene tilbake på konto - dette må vurderer i hver enkelt sak.

Legg ved bilde og beskrivelse av feilen. Vi betaler selvsagt returen når det er reklamasjonssaker.