En båtpleiebutikk laget av proffen!

Vi leverer til hele Norge!

Lokasjon

BESØK VÅRT SHOWROOM!

Husvikholmen 8

1443 Drøbak

Vi pusser opp! Så showrommet er stengt for vinteren, men du kan bestille på nett året rundt. Vi sees igjen i nye lokaler på Husvikholmen 8 vis a vis bensinpumpene hos Heitmann Marin ca. mars 2024.

Få beskrivelse

BESØK VÅRT SHOWROOM!

Velkommen til Båtpleiebutikken!

Mestre båtpleie med Båtpleiebutikken.no - Den ultimate guiden for båteiere!

Som båteier ønsker du at fartøyet ditt skal se best mulig ut og vare så lenge som mulig. Du ønsker også å holde båten i topp stand, ikke bare av estetiske grunner, men også av sikkerhetsmessige årsaker. Det er derfor det er viktig å ta godt vare på båten din og holde den i toppform.

Men med så mange båtpleieprodukter og prosesser tilgjengelig, kan det være utfordrende å vite hvor du skal begynne. Det er her Båtpleiebutikken.no kommer inn. Med over 30 års erfaring i båtpleiebransjen gjennom vår familiebedrift Vindfangeren Løft og Båtservice AS i Drøbak, har vi sett de samme spørsmålene stilt gang på gang av båteiere...

“Hva trenger jeg for å polere båten?”

“Hvilke vaskeprodukter er best etter vinterlagring?”

“Hva skal jeg gjøre med propellen?”

Vi fant ut at det var på tide å videreformidle kunnskapen vår og modernisere båtpleiebransjen. Slik ble Båtpleiebutikken skapt. Vårt oppdrag er å gjøre båtpleie enklere og mer tilgjengelig for båteiere som deg.

Det beste til båtpleie samlet på et sted!
Hos oss slipper du å søke gjennom hundrevis av produkter. Vi fører kun ett lite utvalg av produkter i hver kategori fordi vi kun fører de produktene vi vet fungerer og som vi selv bruker på våre kunders båter i Drøbak.

Komplette båtpleiepakker med trinnvise veiledninger
Kjøper du en av våre komplette båtpleiepakker, får du også en guide som tar deg gjennom hele prosessen. Det er som å ha en personlig båtpleieekspert med deg hele veien. Guiden vil lede deg gjennom hvert trinn, noe som gjør båtpleie til en lek!

Si farvel til gjettingen
Båtpleie kan være en komplisert prosess, men det trenger ikke å være det. Her kan du være trygg på at du bruker de riktige produktene og følger de riktige trinnene for å holde båten i topp stand.

Gjør båten sommerklar i dag!
Ikke la båtpleie stresse deg lenger. Hos båtpleiebutikken.no har du alt du trenger for å gjøre båten sommerklar på et blunk! Bla gjennom våre komplette båtpleiepakker og trinnvise guider i dag og begynn å nyte båten din til det fulle.

Båtpleiebutikken - Guidet av proffen!