En båtpleiebutikk laget av proffen!

Rask levering til hele Norge!

Alle tilbud gjelder kun på nett!

Julegavetips til de båtelskeren! Perfekte gavetips for den

De perfekte julegavene til pappa med båt!

Julaften nærmer seg med stormskritt, og her får du julegavetips til julegaver til pappa, mannen eller bestefaren som egentlighar alt - men som har båt! Velg mellom julegaver til under 200kr, eller julegaver til under 500kr eller julegaver til opptil 1000kr eller fra 2000kr og oppover. 

Her har vi samlet våre mest geniale produkter som er perfekte gaver! Vil du slå på stortromma, anbefaler vi våre komplette gaveesker som inneholder nøye utvalgte kvalitetsprodukter til båtpleien, og ikke nok med det! Vi har spesialisert oss på å utvikle gode guider skrevet av profesjonelle båtpleiere, så med i esken får han selvsagt en guide for hvordan han går frem med vært produkt. Enklere blir det ikke! Dette er julegaver som garantert vil glede båtpappan! 

Under 200kr:

 1. Cable Clamp PRO - Cable Clamp Pro er en genial ledning- og kabelsamler som rett og slett er uunnværlig ombord i båten!
 2. Antidrypp isholder | Aldri mer issøl! Denne iskremholderen, er genial for småbarnsfamilien! Putt pinneisen i holderen, og si farvel til rennende is på barnas hender. 
 3. Klesklyper for rekka - Solide klesklyper i plast til å bruke på rekka i båten. Klypene holder godt på både badetøy og håndklær, selv under sterk vind. Definitivt et produkt du "må ha" ombord i båten!
 4. Smart rykkdemper - Dette er et must for alle med båt, unngå rykking i båten med disse små smarte rykkdemperne som han nok garantert ikke har fra før!
 5. Gavekort - Her kan du velge verdien selv!

Under 1500kr: 

  1. Gaveeske Standard | Komplett gaveeske  Vår nøye utvalgte gaveeske er fylt med førsteklasses båtpleieprodukter som vil gjøre båtvedlikeholdet enklere og bedre enn noen gang før. Hos Båtpleiebutikken legger vi stor vekt på å veilede deg gjennom hvert enkelt produkt, slik at du kan utnytte dem til fulle. Hva er da enklere å gi enn en ferdig innpakket gaveeske inkludert guide til hvordan det brukes? I denne esken finner du kun produkter enhver båteier garantert vil få bruk for, og dette er spesialprodukter som kun vi i Båtpleiebutikken fører - så sjansen for at de har det fra før er svært liten. 
  2. Gaveeske Ekslusiv | Komplett gaveeske - Denne gaveesken inneholder alt du finner i Standard-esken, men i tillegg får de også alt de trenger for å fornye skai og vinyl ombord som for eksempel sofaen, stoler, vegger eller tak.
  3. Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax (Hurtigforsegling) - Denne er perfekt til mannen som drømmer om å ha blankest båt i fjorden! Den påføres etter at båten er nypolert, og sikrer langvarig fantastisk finish på båten. 
  4. Pakke | Vårvask eksl. børstesett - Lei av å høre mannen slite med å få båten ren etter båtopplaget? Dette er gaven å gi om vinteren eller våren! Denne vaskepakken er spesielt satt sammen med vår sterkeste såpe TIX KRAFT, som er det desidert beste vaskeproduktet for vanskelige flekker og smuss etter månedsvis utendørs i opplag. Med i pakken får du også Aceton for de vanskeligste flekkene, og gode mikrofiberkluter perfekte for påføringen.
  5. Pakke | Sommervask eksl. børstesett - Den perfekte gaven til han som har bursdag på sommeren! Dette er vår unike pakkeløsning for å vedlikeholdsvaske båten din gjennom sesongen på sommeren eller før vinterlagring. 
  6. Respect Clean Teak Pro 1&2 - Har båten teakdekk? Da er dette den perfekte gaven! Dette er en komplett pakke å rense samt få frem teakens naturlige fine farge og glød.
  7. Gavekort - Her kan du velge verdien selv!

  Over 10 000kr - Gaven over alle gaver!

  1. Pakke | Polering inkl. maskin og pads - Skal du slå på stortromma med en skikkelig gave, er dette desidert vårt mest elskede produkt blant mannfolka! Dette er Norges eneste profesjonelle poleringspakke til båtfolk! Her får du et helt unikt sammensatt poleringssett til båten, som inneholder det beste innen poleringsmaskin og produkter! Med i pakken får du selvsagt også med guiden til hvordan du bruker produktene steg for steg. Denne vil følge deg gjennom prosessene, og inneholder alle våre hemmeligheter til hvordan du selv skal få hele båten renset, polert, beskyttet og 100% klar for en ny og skinnende båtsesong!

  Uansett hva du velger å gi i gave, kan du være sikker på at Båtpleiebutikken har et bredt utvalg av produkter som kan passe til enhver båtentusiast. 

  Lykke til med gavejakten!

  Alle komplette pakker

  10% Av
  Pris 270,00 kr
  Salgspris 270,00 kr
  Pris 300,00 kr
  Enhetspris
  per 
  Alt tilbehøret du trenger for å stoffe båten! I denne pakken får du våre favorittprodukter til stoffing av båten! Les gjerne guiden "Slik stoffer du båten" for å se hvordan du bruker innholdet i ...
  10% Av
  Pris 1.043,00 kr
  Salgspris 1.043,00 kr
  Pris 1.160,00 kr
  Enhetspris
  per 
  En vaskepakke til vårvasken! Få båten skinnende ren etter vinteropplag! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din etter vinterlagring! Denne pakken inneholder en rekke spesialprodukt...
  10% Av
  Pris 975,00 kr
  Salgspris 975,00 kr
  Pris 1.089,00 kr
  Enhetspris
  per 
  En vaskepakke til sommervasken! Behold glansen gjennom sesongen! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din gjennom sesongen! Få 10% på produktene ved å kjøpe denne pakken fremfor hve...
  Pris 517,00 kr
  Salgspris 517,00 kr
  Pris
  Enhetspris
  per 
  Poleringspakken for deg som vil hurtigpolere en relativt blank båt! Har du en relativt blank båt fra før - eller kanskje til og med en splitter ny båt, er dette poleringspakken for deg! Easy Gloss...
  Pris 699,00 kr
  Salgspris 699,00 kr
  Pris
  Enhetspris
  per 
  Fremtidens poleringsmiddel er her!  Rex One Step er endelig tilgjengelig i Norge! Dette er et banebrytende poleringsmiddel originalt fra verftindustrien, som endelig er tilgjengelig i forbrukerfor...
  Pris Fra 1.140,00 kr
  Salgspris Fra 1.140,00 kr
  Pris
  Enhetspris
  per 
  Poleringspakken for deg som har lett oksidert båt! Har du en lett oksidert båt, er dette poleringspakken for deg! Denne pakken inneholder Topfinish 2 er en fantastisk nanopolish, som gir deg en ut...
  Vis alle
  10% Av
  Pris 718,00 kr
  Salgspris 718,00 kr
  Pris 798,00 kr
  Enhetspris
  per 
  Rens og få tilbake glansen på skai og vinyl puter! Gjør skai og vinyl ombord i båten din som ny igjen med med Matt Chem Supclean og Matt Chem Lustral! Matt Chem Supclean er steg 1 i behandlinge...