En båtpleiebutikk laget av proffen!

Hent direkte i Drøbak eller bestill hjem!

Gave til hun - Gavetips til kvinnen som har alt men som elsker båt!

Gave til hun - Gavetips til kvinnen som har alt men som elsker båt!

Å finne den perfekte gaven til en kvinne kan være en utfordring, men med litt kreativitet og inspirasjon kan du finne den perfekte gaven. Her er en liste over gavetips til damer som elsker båt!

Enten det er bursdagsgave, julegave, 30 årsgave, 40 årsgave, 50 årsgave eller kanskje til og med 60 årsgave - vil du utvilsomt overraske og glede om du kommer med skikkelig kvalitetsprodukter til båtpleien! Her finner du den perfekte gave til mamma, bestemor, brudeparet, eller en spesiell gave til din kjæreste eller ektefelle.

Du trenger ikke å være redd for å måtte forklare hvordan produktene skal brukes til den heldige mottakeren av gaven! Bare send dem en link til produktet fra nettsiden, så finner de en god steg for steg guide til hvordan de skal gå frem.

Under 200kr:

 1. Cable Clamp PRO - Cable Clamp Pro er en genial ledning- og kabelsamler som rett og slett er uunnværlig ombord i båten! Den perfekte gaven for organisatoren!
 2. Air Sponge luktfjerner - Air Sponge er en unik luktfjerner, som ikke maskerer lukten med duft slik tradisjonelle luftrensere gjør, men rett og slett fjerner den! Hos oss er den like mye brukt hjemme som i båten!
 3. Klesklyper for rekka - Solide klesklyper i plast til å bruke på rekka i båten. Klypene holder godt på både badetøy og håndklær, selv under sterk vind. Definitivt et produkt du "må ha" ombord i båten!
 4. Multifoam - Multifoam sin unike evne til å fjerne organisk og uorganisk smuss, gjør den til vår mest brukte universalvask hjemme og i båten. Denne er uunværlig ombord i båten til innvendig vask.


Under 999kr: 

 1. Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax (Hurtigforsegling) - Denne er perfekt til damen som drømmer om å ha blankest båt i fjorden! Den påføres etter at båten er nypolert, og sikrer langvarig fantastisk finish på båten. 
 2. Pakke | Vårvask eksl. børstesett - Lei av å høre dama slite med å få båten ren etter båtopplaget? Dette er gaven å gi om vinteren eller våren! Denne vaskepakken er spesielt satt sammen med vår sterkeste såpe TIX KRAFT, som er det desidert beste vaskeproduktet for vanskelige flekker og smuss etter månedsvis utendørs i opplag. Med i pakken får du også Aceton for de vanskeligste flekkene, og gode mikrofiberkluter perfekte for påføringen.
 3. Pakke | Sommervask eksl. børstesett - Den perfekte gaven til hun som har bursdag på sommeren! Dette er vår unike pakkeløsning for å vedlikeholdsvaske båten din gjennom sesongen på sommeren eller før vinterlagring. 
 4. Respect Clean Teak Pro 1&2 - Har båten teakdekk? Da er dette den perfekte gaven! Dette er en komplett pakke å rense samt få frem teakens naturlige fine farge og glød.


Over 1000kr: 

 1. Bergkilesett i syrefast stål - Komplett bergkilesett fra Columbus produsert i syrefast stål! Med dette settet kan du legge til på holmer og skjær i sommer.
 2. Pakke | Polering eksl. maskin og pads - Dette er en godt sammensatt poleringspakke med våre nøye utvalgte produkter etter årevis med testing, og sikrer deg gode resultater på kort tid. Perfekt til damen som allerede har en poleringsmaskin, men som du vil hjelpe få blankest mulig båt til sommeren!
 3. Pakke | Vårvask inkl. børstesett - Dette er vår unike og komplette pakkeløsning for å vaske båten etter vinterlagring! Med i pakken får du selvsagt også med guiden til hvordan du bruker produktene steg for steg. Her får du med våre beste vaskebørster, og du kan garantere den heldige mottageren av gaven renest båt på kortest mulig tid.
 4. Pakke | Sommervask inkl. børstesett - Skal du derimot i bursdag om sommeren, er det denne du bør kjøpe! Her får den heldige alt hun trenger til vask av båten gjennom sommersesongen, og med på kjøpet får hun også de beste vaskebørstene og skaftet for å få jobben gjort i en fei. 


Over 10 000kr - Gaven over alle gaver!

 1. Pakke | Polering inkl. maskin og pads - Skal du slå på stortromma med en skikkelig gave, er dette desidert vårt mest elskede produkt blant båtfolket! Dette er Norges eneste profesjonelle poleringspakke til båtfolk! Her får du et helt unikt sammensatt poleringssett til båten, som inneholder det beste innen poleringsmaskin og produkter! Med i pakken får du selvsagt også med guiden til hvordan du bruker produktene steg for steg. Denne vil følge deg gjennom prosessene, og inneholder alle våre hemmeligheter til hvordan du selv skal få hele båten renset, polert, beskyttet og 100% klar for en ny og skinnende båtsesong!

Alle komplette pakker

Pris 13.629,00 kr
Salgspris 13.629,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Norges eneste profesjonelle poleringspakke beregnet for båtfolk! Her får du et helt unikt sammensatt poleringssett til båten, som inneholder det beste innen poleringsmaskin og produkter! Med i pak...
Pris 2.099,00 kr
Salgspris 2.099,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
En komplett vaskepakke til vårvasken! Få båten skinnende ren etter vinteropplag! Dette er vår unike og komplette pakkeløsning for å vaske båten din etter vinterlagring! Med i pakken får du selvsag...
Pris 699,00 kr
Salgspris 699,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
En vaskepakke til vårvasken! Få båten skinnende ren etter vinteropplag! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din etter vinterlagring! Denne pakken kommer uten børstesettet, og er de...
Pris 1.379,00 kr
Salgspris 1.379,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
En poleringspakke med det beste til polering og forsegling fra Meguiars!  Denne poleringspakken passer perfekt til deg som har en poleringsmaskin fra før, og sverger til Meguiar's sine høykvalit...
Pris 1.690,00 kr
Salgspris 1.690,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
  En komplett vaskepakke til båten som også bidrar til å beholde glansen gjennom sesongen! Dette er vår unike og komplette pakkeløsning for å vedlikeholdsvaske båten din gjennom sesongen eller fø...
Pris 699,00 kr
Salgspris 699,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
En vaskepakke til båten som også bidrar til å beholde glansen gjennom sesongen! Dette er vår unike pakkeløsning for å vedlikeholdsvaske båten din gjennom sesongen eller før vinterlagring! Denne p...
Pris 120,00 kr
Salgspris 120,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Ikke glem sikkerheten! En komplett pakke med verneutstyr til båtpleien! Denne pakken er satt sammen spesielt til båtpleie! Med i pakken får du verneutstyret du trenger om du skal bruke syre, sterke...
Vis alle
Pris 255,00 kr
Salgspris 255,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Alt tilbehøret du trenger for å stoffe båten! I denne pakken får du våre favorittprodukter til stoffing av båten! Du får også med guiden "Slik stoffer du båten" som tar deg gjennom vår anbefalte s...
Snart på lager
Pris 1.429,00 kr
Salgspris 1.429,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Vi har laget en pakke for deg som har poleringsmaskin fra før! Hvis du har en maskin fra før, er det veldig flott! De fleste poleringsmaskiner kan brukes til å polere båter. Det er teknikk, pads...