En båtpleiebutikk laget av proffen!

Rask levering til hele Norge!

Alle tilbud gjelder kun på nett!

Gave til hun - Gavetips til kvinnen som har alt men som elsker båt!

Å finne den perfekte gaven til en kvinne kan være en utfordring, men med litt kreativitet og inspirasjon kan du finne den perfekte gaven. Her er en liste over gavetips til damer som elsker båt!

Enten det er bursdagsgave, julegave, 30 årsgave, 40 årsgave, 50 årsgave eller kanskje til og med 60 årsgave - vil du utvilsomt overraske og glede om du kommer med skikkelig kvalitetsprodukter til båtpleien! Her finner du den perfekte gave til mamma, bestemor, brudeparet, eller en spesiell gave til din kjæreste eller ektefelle.

Du trenger ikke å være redd for å måtte forklare hvordan produktene skal brukes til den heldige mottakeren av gaven! Bare send dem en link til produktet fra nettsiden, så finner de en god steg for steg guide til hvordan de skal gå frem.

Under 200kr:

 1. Cable Clamp PRO - Cable Clamp Pro er en genial ledning- og kabelsamler som rett og slett er uunnværlig ombord i båten! Den perfekte gaven for organisatoren!
 2. Antidrypp isholder | Aldri mer issøl! Denne iskremholderen, er genial for småbarnsfamilien! Putt pinneisen i holderen, og si farvel til rennende is på barnas hender. 
 3. Klesklyper for rekka - Solide klesklyper i plast til å bruke på rekka i båten. Klypene holder godt på både badetøy og håndklær, selv under sterk vind. Definitivt et produkt du "må ha" ombord i båten!
 4. Multifoam - Multifoam sin unike evne til å fjerne organisk og uorganisk smuss, gjør den til vår mest brukte universalvask hjemme og i båten. Denne er uunværlig ombord i båten til innvendig vask.
 5. Smart Rykkdemper - Vel denne koster 299, men for en genial sak til alle med båt! 
 6. Gavekort - Her kan du velge verdien selv!


Under 999kr: 

 1. Gaveeske Standard | Vår komplette gaveeske til han/hun med båt! Vår nøye utvalgte gaveeske er fylt med førsteklasses båtpleieprodukter som vil gjøre båtvedlikeholdet enklere og bedre enn noen gang før. Hos Båtpleiebutikken legger vi stor vekt på å veilede deg gjennom hvert enkelt produkt, slik at du kan utnytte dem til fulle. Hva er da enklere å gi enn en ferdig innpakket gaveeske inkludert guide til hvordan det brukes? I denne esken finner du kun produkter enhver båteier garantert vil få bruk for, og dette er spesialprodukter som kun vi i Båtpleiebutikken fører - så sjansen for at de har det fra før er svært liten. 
 2. Gavekort - Her kan du velge verdien selv
 3. Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax (Hurtigforsegling) - Denne er perfekt til damen som drømmer om å ha blankest båt i fjorden! Den påføres etter at båten er nypolert, og sikrer langvarig fantastisk finish på båten. 
 4. Pakke | Vårvask eksl. børstesett - Lei av å høre dama slite med å få båten ren etter båtopplaget? Dette er gaven å gi om vinteren eller våren! Denne vaskepakken er spesielt satt sammen med vår sterkeste såpe TIX KRAFT, som er det desidert beste vaskeproduktet for vanskelige flekker og smuss etter månedsvis utendørs i opplag. Med i pakken får du også Aceton for de vanskeligste flekkene, og gode mikrofiberkluter perfekte for påføringen.
 5. Pakke | Sommervask eksl. børstesett - Den perfekte gaven til hun som har bursdag på sommeren! Dette er vår unike pakkeløsning for å vedlikeholdsvaske båten din gjennom sesongen på sommeren eller før vinterlagring. 
 6. Respect Clean Teak Pro 1&2 - Har båten teakdekk? Da er dette den perfekte gaven! Dette er en komplett pakke å rense samt få frem teakens naturlige fine farge og glød.


Over 1000kr: 

 1. Gaveeske Ekslusiv | Vår komplette gaveeske til han/hun med båt! Vår nøye utvalgte gaveeske er fylt med førsteklasses båtpleieprodukter som vil gjøre båtvedlikeholdet enklere og bedre enn noen gang før. Hos Båtpleiebutikken legger vi stor vekt på å veilede deg gjennom hvert enkelt produkt, slik at du kan utnytte dem til fulle. Hva er da enklere å gi enn en ferdig innpakket gaveeske inkludert guide til hvordan det brukes? I denne esken finner du kun produkter enhver båteier garantert vil få bruk for, og dette er spesialprodukter som kun vi i Båtpleiebutikken fører - så sjansen for at de har det fra før er svært liten. 
 2. Gavekort - Her kan du velge verdien selv!
 3. Bergkilesett i syrefast stål - Komplett bergkilesett fra Columbus produsert i syrefast stål! Med dette settet kan du legge til på holmer og skjær i sommer.
 4. Pakke | Polering eksl. maskin og pads - Dette er en godt sammensatt poleringspakke med våre nøye utvalgte produkter etter årevis med testing, og sikrer deg gode resultater på kort tid. Perfekt til damen som allerede har en poleringsmaskin, men som du vil hjelpe få blankest mulig båt til sommeren!
 5. Pakke | Vårvask inkl. børstesett - Dette er vår unike og komplette pakkeløsning for å vaske båten etter vinterlagring! Med i pakken får du selvsagt også med guiden til hvordan du bruker produktene steg for steg. Her får du med våre beste vaskebørster, og du kan garantere den heldige mottageren av gaven renest båt på kortest mulig tid.
 6. Pakke | Sommervask inkl. børstesett - Skal du derimot i bursdag om sommeren, er det denne du bør kjøpe! Her får den heldige alt hun trenger til vask av båten gjennom sommersesongen, og med på kjøpet får hun også de beste vaskebørstene og skaftet for å få jobben gjort i en fei. 


Over 10 000kr - Gaven over alle gaver!

 1. Pakke | Polering inkl. maskin og pads - Skal du slå på stortromma med en skikkelig gave, er dette desidert vårt mest elskede produkt blant båtfolket! Dette er Norges eneste profesjonelle poleringspakke til båtfolk! Her får du et helt unikt sammensatt poleringssett til båten, som inneholder det beste innen poleringsmaskin og produkter! Med i pakken får du selvsagt også med guiden til hvordan du bruker produktene steg for steg. Denne vil følge deg gjennom prosessene, og inneholder alle våre hemmeligheter til hvordan du selv skal få hele båten renset, polert, beskyttet og 100% klar for en ny og skinnende båtsesong!

Alle komplette pakker

10% Av
Pris 270,00 kr
Salgspris 270,00 kr
Pris 300,00 kr
Enhetspris
per 
Alt tilbehøret du trenger for å stoffe båten! I denne pakken får du våre favorittprodukter til stoffing av båten! Les gjerne guiden "Slik stoffer du båten" for å se hvordan du bruker innholdet i ...
10% Av
Pris 1.043,00 kr
Salgspris 1.043,00 kr
Pris 1.160,00 kr
Enhetspris
per 
En vaskepakke til vårvasken! Få båten skinnende ren etter vinteropplag! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din etter vinterlagring! Denne pakken inneholder en rekke spesialprodukt...
10% Av
Pris 975,00 kr
Salgspris 975,00 kr
Pris 1.089,00 kr
Enhetspris
per 
En vaskepakke til sommervasken! Behold glansen gjennom sesongen! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din gjennom sesongen! Få 10% på produktene ved å kjøpe denne pakken fremfor hve...
Pris 517,00 kr
Salgspris 517,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Poleringspakken for deg som vil hurtigpolere en relativt blank båt! Har du en relativt blank båt fra før - eller kanskje til og med en splitter ny båt, er dette poleringspakken for deg! Easy Gloss...
Pris 699,00 kr
Salgspris 699,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Fremtidens poleringsmiddel er her!  Rex One Step er endelig tilgjengelig i Norge! Dette er et banebrytende poleringsmiddel originalt fra verftindustrien, som endelig er tilgjengelig i forbrukerfor...
Pris Fra 1.509,00 kr
Salgspris Fra 1.509,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Poleringspakken for deg som har lett oksidert båt! Har du en lett oksidert båt, er dette poleringspakken for deg! Denne pakken inneholder Topfinish 2 er en fantastisk nanopolish, som gir deg en ut...
Vis alle
10% Av
Pris 718,00 kr
Salgspris 718,00 kr
Pris 798,00 kr
Enhetspris
per 
Rens og få tilbake glansen på skai og vinyl puter! Gjør skai og vinyl ombord i båten din som ny igjen med med Matt Chem Supclean og Matt Chem Lustral! Matt Chem Supclean er steg 1 i behandlinge...