En båtpleiebutikk laget av proffen!

Rask levering til hele Norge!

Alle tilbud gjelder kun på nett!

Gave til han - Gavetips til mannen som har alt men elsker båt!

Å gi en gave til noen kan være en utfordring, men med litt kreativitet og inspirasjon kan du finne den perfekte gaven. Her er en liste over ting du kan gi til han som har alt men elsker båt

Enten det er bursdagsgave, julegave, 30 årsgave, 40 årsgave, 50 årsgave eller kanskje til og med 60 årsgave - vil du utvilsomt overraske og glede om du kommer med skikkelig kvalitetsprodukter til båtpleien! Den perfekte gave til pappa, bestefar, brudeparet, eller en spesiell gave til din kjæreste eller ektemann. 

Du trenger ikke være redd for å måtte forklare hvordan produktene skal brukes til den heldige mottakeren av gaven! Bare send dem en link til produktet fra nettsiden, så finner de en god steg for steg guide til hvordan de skal gå frem. 


Under 200kr:

 1. Cable Clamp PRO - Cable Clamp Pro er en genial ledning- og kabelsamler som rett og slett er uunnværlig ombord i båten!
 2. Antidrypp isholder | Aldri mer issøl! Denne iskremholderen, er genial for småbarnsfamilien! Putt pinneisen i holderen, og si farvel til rennende is på barnas hender. 
 3. Klesklyper for rekka - Solide klesklyper i plast til å bruke på rekka i båten. Klypene holder godt på både badetøy og håndklær, selv under sterk vind. Definitivt et produkt du "må ha" ombord i båten!
 4. Smart rykkdemper - Dette er et must for alle med båt, unngå rykking i båten med disse små smarte rykkdemperne som han nok garantert ikke har fra før!
 5. Gavekort - Her kan du velge verdien selv!


Under 999kr: 

  1. Gaveeske 1 | Vår komplette gaveeske til han/hun med båt! Vår nøye utvalgte gaveeske er fylt med førsteklasses båtpleieprodukter som vil gjøre båtvedlikeholdet enklere og bedre enn noen gang før. Hos Båtpleiebutikken legger vi stor vekt på å veilede deg gjennom hvert enkelt produkt, slik at du kan utnytte dem til fulle. Hva er da enklere å gi enn en ferdig innpakket gaveeske inkludert guide til hvordan det brukes? I denne esken finner du kun produkter enhver båteier garantert vil få bruk for, og dette er spesialprodukter som kun vi i Båtpleiebutikken fører - så sjansen for at de har det fra før er svært liten. 
  2. Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax (Hurtigforsegling) - Denne er perfekt til mannen som drømmer om å ha blankest båt i fjorden! Den påføres etter at båten er nypolert, og sikrer langvarig fantastisk finish på båten. 
  3. Pakke | Vårvask eksl. børstesett - Lei av å høre mannen slite med å få båten ren etter båtopplaget? Dette er gaven å gi om vinteren eller våren! Denne vaskepakken er spesielt satt sammen med vår sterkeste såpe TIX KRAFT, som er det desidert beste vaskeproduktet for vanskelige flekker og smuss etter månedsvis utendørs i opplag. Med i pakken får du også Aceton for de vanskeligste flekkene, og gode mikrofiberkluter perfekte for påføringen.
  4. Pakke | Sommervask eksl. børstesett - Den perfekte gaven til han som har bursdag på sommeren! Dette er vår unike pakkeløsning for å vedlikeholdsvaske båten din gjennom sesongen på sommeren eller før vinterlagring. 
  5. Respect Clean Teak Pro 1&2 - Har båten teakdekk? Da er dette den perfekte gaven! Dette er en komplett pakke å rense samt få frem teakens naturlige fine farge og glød.
  6. Gavekort - Her kan du velge verdien selv!


  Over 1000kr: 

   1. Gaveeske 2 | Vår komplette gaveeske til han/hun med båt! Vår nøye utvalgte gaveeske er fylt med førsteklasses båtpleieprodukter som vil gjøre båtvedlikeholdet enklere og bedre enn noen gang før. Hos Båtpleiebutikken legger vi stor vekt på å veilede deg gjennom hvert enkelt produkt, slik at du kan utnytte dem til fulle. Hva er da enklere å gi enn en ferdig innpakket gaveeske inkludert guide til hvordan det brukes? I denne esken finner du kun produkter enhver båteier garantert vil få bruk for, og dette er spesialprodukter som kun vi i Båtpleiebutikken fører - så sjansen for at de har det fra før er svært liten. 
   2. Bergkilesett i syrefast stål - Komplett bergkilesett fra Columbus produsert i syrefast stål! Med dette settet kan du legge til på holmer og skjær i sommer.
   3. Pakke | Polering eksl. maskin og pads - Dette er en godt sammensatt poleringspakke med våre nøye utvalgte produkter etter årevis med testing, og sikrer deg gode resultater på kort tid. Perfekt til mannen som allerede har en poleringsmaskin, men som du vil hjelpe få blankest mulig båt til sommeren!
   4. Pakke | Vårvask inkl. børstesett - Dette er vår unike og komplette pakkeløsning for å vaske båten etter vinterlagring! Med i pakken får du selvsagt også med guiden til hvordan du bruker produktene steg for steg. Her får du med våre beste vaskebørster, og du kan garantere den heldige mottageren av gaven renest båt på kortest mulig tid.
   5. Pakke | Sommervask inkl. børstesett - Skal du derimot i bursdag om sommeren, er det denne du bør kjøpe! Her får den heldige alt han trenger til vask av båten gjennom sommersesongen, og med på kjøpet får han også de beste vaskebørstene og skaftet for å få jobben gjort i en fei. 
   6. Gavekort - Her kan du velge verdien selv!


   Over 10 000kr - Gaven over alle gaver!

   1. Pakke | Polering inkl. maskin og pads - Skal du slå på stortromma med en skikkelig gave, er dette desidert vårt mest elskede produkt blant mannfolka! Dette er Norges eneste profesjonelle poleringspakke til båtfolk! Her får du et helt unikt sammensatt poleringssett til båten, som inneholder det beste innen poleringsmaskin og produkter! Med i pakken får du selvsagt også med guiden til hvordan du bruker produktene steg for steg. Denne vil følge deg gjennom prosessene, og inneholder alle våre hemmeligheter til hvordan du selv skal få hele båten renset, polert, beskyttet og 100% klar for en ny og skinnende båtsesong!

    

   Uansett hva du velger å gi i gave, kan du være sikker på at Båtpleiebutikken har et bredt utvalg av produkter som kan passe til enhver båtentusiast. Pakk den inn og overrask den heldige med skikkelig kvalitetsprodukter til båten!

   Alle komplette pakker

   10% Av
   Pris 270,00 kr
   Salgspris 270,00 kr
   Pris 300,00 kr
   Enhetspris
   per 
   Alt tilbehøret du trenger for å stoffe båten! I denne pakken får du våre favorittprodukter til stoffing av båten! Les gjerne guiden "Slik stoffer du båten" for å se hvordan du bruker innholdet i ...
   10% Av
   Pris 1.021,00 kr
   Salgspris 1.021,00 kr
   Pris 1.133,00 kr
   Enhetspris
   per 
   En vaskepakke til vårvasken! Få båten skinnende ren etter vinteropplag! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din etter vinterlagring! Denne pakken inneholder en rekke spesialprodukt...
   10% Av
   Pris 975,00 kr
   Salgspris 975,00 kr
   Pris 1.089,00 kr
   Enhetspris
   per 
   En vaskepakke til sommervasken! Behold glansen gjennom sesongen! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din gjennom sesongen! Få 10% på produktene ved å kjøpe denne pakken fremfor hve...
   Pris 497,00 kr
   Salgspris 497,00 kr
   Pris
   Enhetspris
   per 
   Poleringspakken for deg som vil hurtigpolere en relativt blank båt! Har du en relativt blank båt fra før - eller kanskje til og med en splitter ny båt, er dette poleringspakken for deg! Easy Gloss...
   Pris 699,00 kr
   Salgspris 699,00 kr
   Pris
   Enhetspris
   per 
   Fremtidens poleringsmiddel er her!  Rex One Step er endelig tilgjengelig i Norge! Dette er et banebrytende poleringsmiddel originalt fra verftindustrien, som endelig er tilgjengelig i forbrukerfor...
   Pris Fra 1.080,00 kr
   Salgspris Fra 1.080,00 kr
   Pris
   Enhetspris
   per 
   Poleringspakken for deg som har lett oksidert båt! Har du en lett oksidert båt, er dette poleringspakken for deg! Denne pakken inneholder Topfinish 2 er en fantastisk nanopolish, som gir deg en ut...
   Vis alle
   10% Av
   Pris 718,00 kr
   Salgspris 718,00 kr
   Pris 798,00 kr
   Enhetspris
   per 
   Rens og få tilbake glansen på skai og vinyl puter! Gjør skai og vinyl ombord i båten din som ny igjen med med Matt Chem Supclean og Matt Chem Lustral! Matt Chem Supclean er steg 1 i behandlinge...