En båtpleiebutikk laget av proffen!

Rask levering til hele Norge!

Alle tilbud gjelder kun på nett!

Årets julegave til båtfolket! Guide til alt i gaveesken kan du lese her!

Guide til Båtpleiebutikken gaveeske

Er du den heldige mottakeren av en flott gaveeske fra Båtpleiebutikken? Da vil vi ønske deg velkommen til en verden av førsteklasses båtpleieprodukter som vil forenkle båtvedlikeholdet deres! Hos Båtpleiebutikken er vi stolte av å veilede deg gjennom gode produktbeskrivelser og guider, slik at du kan få mest mulig glede av dem. I dette innlegget vil vi ta deg med på en reise gjennom innholdet i gaveesken og vise deg hvordan du kan dra nytte av hvert eneste produkt. Så finn din gaveeske nedenfor, og la oss begynne!

Gaveeske Standard:

Gaveeske Ekslusiv:

 

Slik bruker du produktene

Multifoam

Multifoam sin unike evne til å fjerne organisk og uorganisk smuss, gjør den til vår mest brukte universalvask både hjemme og i båten. Den inneholder ingen skuremidler, og kan derfor brukes på de fleste overflater - særlig er den god på ømfintlige overflater som elektroniske skjermer (iPad, telefon m.m.), dashbord, skinn samt ikke minst til baderomsrengjøring, kjøkken, kromdetaljer, speil, porselen, dusjvegger, toalett, vask med mer. Den er også god å bruke mot insekter på frontruten på båten eller bilen.

Bare spray på og tørk av med en tørr mikrofiberklut, enklere blir det ikke!

Rist boksen godt før bruk.

Glatte flater:

 • Spray et jevnt lag på overflaten med en avstand på ca 25 cm.
 • La skummet virke til det flater ut (ca 15 sekunder).
 • Tørk av, snu kluten og tørk lett over en siste gang. Bruk en ren lofri klut eller papir.

Stoff og setetrekk:

 • Spray på og la skummet virke ca ett minutt.
 • Press en ren lofri klut mot stoffet slik at skitt og smuss trekker seg ut.
 • Støvsug etterpå. Gjenta om nødvendig behandlingen.

Nett Diamant

Etter å ha søkt i årevis etter et produkt som virkelig kunne takle gelcoatens skitne antiskliflater, rennemerker langs skroget og de mest hardnakkede flekkene, har vi funnet svaret. Matt Chem Nett Diamant får antiskliområdene rene igjen, og ikke bare det! Det er også utrolig effektivt mot svarte rennemerker som ofte sitter dypt i gelcoaten.

 • Fukt antiskliflatene eller flekkene med vannslangen/høytrykkspyler

 • Påfør middelet direkte på vaskebørsten og overflaten du skal vaske.

 • Vask av antiskli: Skrubb godt på kryss og tvers med vaskebørsten på antiskliområdene, vi anbefaler å skrubbe med Deckmate sin medium grove vaskebørste. 

 • Vask av glatt gelcoat: Skrubb godt på kryss og tvers med Deckmate ekstra soft vaskebørste, eller gni godt med mikrofiberklut på flekkene. Skal du ta flekker som f.eks gummimerker fra bildekk på brygger eller mørke fendere, er mikrofiberklut mest effektiv. 
 • Husk at dette produktet bryter ned voksen, så er området vokset (f.eks ved vask på gelcoat) må du bruke en forsegling etterpå som du påfører med applikator. Vi anbefaler f.eks Meguiars Hybrid Ceramic Spray Wax sammen med vår Applikator til forseglingsspray.

Parbatt Spray

Parbatt Spray er den ultimate løsningen for enkel og effektiv rengjøring av gummibåt og fendere! Her får du endelig en fendervask som fungerer! Med sin 2-i-1-formel, gjør Parbatt sprayen vasken til en lek, og attpåtil etterlater den en forsegling som beskytter og bevarer gummien eller fenderne.

Enten det er svarte merker, olje, tjære eller eksosrester, er Parbatt Spray den perfekte løsningen for å få det rent. Ved å påføre sprayen og gni med en mikrofiberklut , vil du se hvordan smusset løsner og enkelt kan skylles bort, samtidig som den etterlater en nydelig glans - fenderne blir rett og slett som nye! 

 • Spray direkte på fenderen mens det er tørt
 • Gni med en mikrofiberklut til du får fjernet alt smuss
 • Skyll av
 • Gjenta eventuelt prosessen en gang til.
 • OBS: Ikke bruk magic svamp på gummi/fender! Da ødelegges gummien og det etterlates en matt ripete overflate som trekker til seg møkk enda fortere.

Cable Clamp Pro

Cable Clamp Pro er en genial ledning- og kabelsamler som rett og slett er uunnværlig ombord i båten! Du får dem i flere ulike størrelser etter hvilket bruk de passer til: small, medium, large og mega. Ved å feste disse rundt f.eks ledninger, landstrømkabelen eller vannslangen, unngår du kaos og floker på kabelen, samt at de enkelt med det innebygde opphenget kan henges opp på veggen i garasjen eller ombord i båten. Se gjennom produktbildene for eksempler hvor vi har notert inn hvilken størrelse som er brukt, så er det enklere å se hvilke størrelse du skal bestille.

Supclean | Steg 1

Matt Chem Supclean er steg 1 i behandlingen av skai og vinyl ombord i båten. Denne spesialvasken fjerner møkk og fett svært effektivt, og mykgjør vinylen. Inneholder ikke silikon eller løsemidler. Enkel å bruke og svært effektiv!

 • Ta på hansker
 • Bruk den ren eller fortynnet (opptil 50% utblandet med vann)
 • Påfør med en lofri engangsklut
 • Vask godt
 • Ta deretter en ny bøtte rent vann og en svært fuktig ny klut og vask over til alt produkt er borte.
 • Til daglig bruk anbefaler vi at du fortynner med 50% vann. 

Lustral | Steg 2

Matt Chem Lustral impregnerer, beskytter og gir tilbake glansen i en og samme operasjon! Den etterlater en vannavstøtende overflate, og forhindrer fremtidige sprekkdannelser, falming og misfarging.

 • Sørg for at overflaten er vasket og tørket (vi anbefaler Matt Chem Supclean som er steg 1 i denne behandlingen) 
 • Påfør med en lofri engangsklut og la tørke

 

Lykke til med vasken, og husk at inne på vært produkt finner du også videoer og bilder for en enda enklere guide! 

 

Alle komplette pakker

10% Av
Pris 270,00 kr
Salgspris 270,00 kr
Pris 300,00 kr
Enhetspris
per 
Alt tilbehøret du trenger for å stoffe båten! I denne pakken får du våre favorittprodukter til stoffing av båten! Les gjerne guiden "Slik stoffer du båten" for å se hvordan du bruker innholdet i ...
10% Av
Pris 1.021,00 kr
Salgspris 1.021,00 kr
Pris 1.133,00 kr
Enhetspris
per 
En vaskepakke til vårvasken! Få båten skinnende ren etter vinteropplag! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din etter vinterlagring! Denne pakken inneholder en rekke spesialprodukt...
10% Av
Pris 975,00 kr
Salgspris 975,00 kr
Pris 1.089,00 kr
Enhetspris
per 
En vaskepakke til sommervasken! Behold glansen gjennom sesongen! Dette er vår unike pakkeløsning for å vaske båten din gjennom sesongen! Få 10% på produktene ved å kjøpe denne pakken fremfor hve...
Pris 497,00 kr
Salgspris 497,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Poleringspakken for deg som vil hurtigpolere en relativt blank båt! Har du en relativt blank båt fra før - eller kanskje til og med en splitter ny båt, er dette poleringspakken for deg! Easy Gloss...
Pris 699,00 kr
Salgspris 699,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Fremtidens poleringsmiddel er her!  Rex One Step er endelig tilgjengelig i Norge! Dette er et banebrytende poleringsmiddel originalt fra verftindustrien, som endelig er tilgjengelig i forbrukerfor...
Pris Fra 1.080,00 kr
Salgspris Fra 1.080,00 kr
Pris
Enhetspris
per 
Poleringspakken for deg som har lett oksidert båt! Har du en lett oksidert båt, er dette poleringspakken for deg! Denne pakken inneholder Topfinish 2 er en fantastisk nanopolish, som gir deg en ut...
Vis alle
10% Av
Pris 718,00 kr
Salgspris 718,00 kr
Pris 798,00 kr
Enhetspris
per 
Rens og få tilbake glansen på skai og vinyl puter! Gjør skai og vinyl ombord i båten din som ny igjen med med Matt Chem Supclean og Matt Chem Lustral! Matt Chem Supclean er steg 1 i behandlinge...